FŐOLDAL

LÁBCSILLAGOK JAVÍTÁSA, CSERÉJE


Karfa, műanyag karfa, karfa javítás az Irodabutik székszervíz szolgáltatása segítségével!

Lábcsillagok, lábkeresztek javítás javítás székszervíz szolgáltatásunk keretében!
A görgők és a gázlift között a terhelés elosztását a lábcsillagok végzik. Ezek az alkatrészek készülhetnek műanyagból, lehetnek fémből (hegesztett megoldások) vagy készülhetnek alumíniumból (ezeket egy darabban öntik). Sokszor előfordul, hogy nem megfelelő használat, túlterhelés vagy anyaghiba miatt eltörnek, megrepednek.
Aszimetrikus igénybevétel hatására nem csak a csillag középső részén jelentkezhetnek hibák, hanem a görgők menetei is kikophatnak, eltörhetnek. Természetesen mindig egy darabból öntött csillagot javaslunk, mert ezek meghibásodása minimális.
Ha repedést tapasztal a csillagon, kitört egy görgő vagy eltörött az egész talp, keressen minket! Azonnal cseréljük!

Keress minket bátran: 06-1-272-0480

Lábcsillag
Szakértőink írták:

"A lábkereszt a görgők és a gázlift között található, ötágú tartóelem, feladata a szék tartása és a terhelés átvitele, szétosztása a padló felé. Anyaguk szerint ezek készülhetnek műanyagból vagy fémekből. A műanyag lábkeresztek nagyobb részt polietilénből (nejlon) készülnek, és a legjobbak még üvegszál erősítést is kapnak. A fémek között festett vagy krómozott acél, illetve alumínium jöhet szóba. Tartósságot illetően elvileg nincs különbség köztük, bármelyik fajtából lehet kiválót és kevésbé jót találni. Az alsókategóriás székek között a (krómozott vagy festett) acél lábkeresztek strapabíróbbnak szoktak bizonyulni, míg felsőbb kategóriában szinte nincs érzékelhető különbség: műanyagból és fémből készült lábkeresztek egyaránt jól bírják a terhelést. A lábkeresztek átmérője 520 és 700 mm között szóródik, gyerekszékekhez kisebb, míg magas, nagy székekhez nagyobb és erősebb jár."

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?