FŐOLDAL

KARFÁK JAVÍTÁSA, CSERÉJE


Karfa, műanyag karfa, karfa javítás az Irodabutik székszervíz szolgáltatása segítségével!

Széked karfája igen fontos alkatrész: nem csak kényelmedet szolgálja, de ha karod megfelelően alá van támasztva, vállad és nyakad is sokkal egészségesebb pozicióban van.
Éppen ezért fontos, hogy ka főnöki széked vagy irodai forgószéked karfája törött vagy repedt, mielőbb cseréld ki! A hintamechanikás főnöki bőrfoteleknél jellemző hiba, hogy az ülőlapot és a háttámlát részben a karfa tartja össze, így a felgyülemlő feszültség esetleg kárt tehet az alkatrészben. Sokszor csak a csavarok lazulnak ki (ezért érdemes időről időre kérned tőlünk egy átvizsgálást), de ha ezt nem kezelik időben, akkor akár a karfa törése is lehet a dolog vége. Sajnos a rosszul becsavart, vagy tulhúzott csavarok is kárt tehetnek a karfákban.
A magasságállítással rendelkező karfák esetében a mechanika kikopása okozhat problémákat.
A több dimenzióban mozgatható karfáknál ez a hiba hatványozottan jelentkezhet, de az ilyen jellegű meghibásodásokat is gyorsan tudjuk orvosolni.

Keress minket bátran: 06-1-272-0480


Karfa

Szakértőink írták:

"A karfa a kéz alátámasztására szolgál ülés közben. Nem feltétlenül alkalmas arra, hogy felkeléskor, illetve leüléskor erre támaszkodj, illetve nagyobb súlyt helyezz rá, mert úgy az olcsóbb székek karfái kitörhetnek. A karfák lehetnek fixek vagy állíthatók. Egyes forgószékeknek a karfák nélkülözhetetlen szerkezeti elemei, másoknál pedig opciós alkotórészek.
Az állítható karfák között legkevesebb 4 félét különböztethetünk meg: a) állítható magasság, b) állítható magasság és szélesség (2D), c) állítható magasság, szélesség és mélység (3D), d) állítható magasság, szélesség és mélység, illetve horizontálisan forgatható karfatető (4D). A megfelelő karfa kiválasztása nagymértékben hozzájárul az egészséges ülés és a helyes testtartás biztosításához. Minél több dimenziót tudsz beállítani egy karfán, annál inkább személyre tudod szabni azt, ezáltal a karjaidat megfelelően tudod alátámasztani. Ha nincs akadályozó körülmény (pl. egy pénztárban a pénzfiók ki-becsukása), akkor mindenképpen ajánlott, hogy a forgószékeden legyen karfa is!"

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?