FŐOLDAL

HINTAMECHANIKÁK JAVÍTÁSA ÉS CSERÉJE


Hintamechanika, hintamechanika javítás javítás székszervíz szolgáltatásunk keretében!

Az irodai székek esetében a legtöbbször meghibásodó alkatrész a gázliftmellett a mechanika. Főleg a főnöki székeket és a bőr foteleket szerelik hintamechanikákkal, melyek a szinkron és aszinkron mechanikákhoz képest egy egyszerűbb szerkezetet jelentenek: csupán egy állítási lehetőséggel bírnak (mellyel a hintázás lehetőségét lehet ki vagy bekapcsolni).
A viszonylagos egyszerűség ellenére sokszor találkozunk hibás hintamechanikákkal. Ha a székben való mozgást rendszeresen végezzük, akkor a mozgó alkatrészek bizony kikophatnak, tartósan végállásban tartva akár repedhetnek vagy törhetnek is. Sokszor megesik, hogy nem maga a hintamechanika hibásodik meg, hanem a fellépő feszültség a mechanika és az ülőlap találkozásánál leli meg a leggyengébb pontot, és kárt tesz a csavarokban vagy a menetekben.
Ezért fontos, hogy tisztában legyünk székünk hintamechanikájának terhelhetőségével, és a leírásnak, illetve szaktanácsainknak megfelelően használjuk.
Ha csavarok este ki a mechanikából, nyikorog vagy túl lazán jár, keress bennünket, hogy elkerülhessük a nagyobb bajt!

Keress minket bátran: 06-1-272-0480

Hintamechanika
Szakértőink írták:

"A klasszikus vezetői forgószékek mechanikája, segítségével működtetheted a gázliftet, és azzal állíthatod az ülésmagasságot, valamint aktiválhatod a hintafunkciót. Működése: Az ülés alatt, a hintamechanika jobb oldalán található kar felfelé húzásával a gázlift működik. Ha ugyanezt a kart kifelé húzod, a hintafunkció aktiválható, befelé tolva pedig kikapcsolható az. A billegő hintafunkció kikapcsolása csak a szék egyenes állapotában lehetséges, hátradöntött állapotban nem tudod rögzíteni. A mechanikán található marokcsavarral a hintázási ellenerőt szabályozhatod. Ha feszesebbre hangolt rugózást szeretnél, akkor e marokcsavart befelé csavarva lehet annak rugóját keményíteni, és fordítva. Kisebb súlyú és alacsonyabb embernek lazább, nagyobb súlyú, magasabb embernek feszesebb rugó beállítás a megfelelő."

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?