FŐOLDAL

HÁTTÁMLÁK SZERVIZELÉSE, ÚJRAKÁRPITOZÁSA


Háttámlák javítás székszervíz szolgáltatásunk keretében!

Meghibásodott irodai széked háttámlája? Eltört, ferdén áll, kilazultak benne a csavarok, vagy elszakadt a szövetezése? Mi szívesen segítünk rajta!
A háttámla a forgószékek egyik legfontosabb alkatrésze, hiszen egészségedet is aktívan őrzi. Megtámasztja a derekadat, ideális ívet ad a gerincoszlopnak, megfelelő magasság esetén pedig a nyakadat is tartja. Emellett a megfelelő borítás és belső a kényelmedet is szolgálja.
A háttámlák többféleképpen csatlakozhatnak a forgószékhez: a főnöki székek esetében az ülőlap és a karfák együttesen tartják meg a háttámlát, míg az irodai székek esetében változatos típusú mechanikákon keresztül csatlakoznak. A mechanikától függ, hogy milyen állítási lehetőségekkel van dolgunk: szinkon mechanika esetén a hátlap követi az ülőlap mozgását, aszinkron mechanika esetén azonban külön konfigurálható. Szintén külön állítható - típustól függően - a hátlap magassága és mélysége is.
A fentiekből már gondolhatod, hogy bizony a hátlap is sokféleképpen tud meghibásodni. Ha nem a megfelelő szögben van beállítva, többet fog ártani az egészségednek, mint amennyit használ, ezért érdemes időről időre átnézned a székedet, vagy szaktanácsunkat kérni, hogy minden rendben van-e a háttámláddal.
Az egyszerűbben javítható hibák közé tartozik a szövetezés szakadása vagy koszolódása:
bőr és kárpit borításokat is tudunk cserélni akár hozott anyaggal is, vagy több száz árnyalatot tartalmazó katalógusunkból választva.

Keress minket bátran: 06-1-272-0480

Háttámlák
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?