FŐOLDAL

GÖRGŐK KARBANTARTÁSA ÉS JAVÍTÁSA


Görgő, görgő javítás székszervíz szolgáltatásunk keretében!

Meghibásodott irodai széked görgője? Karcolja a parkettát, tépi a szőnyeget? Netán kitört az egyik a helyről? Nálunk ezekre a hibákra mind-mind találni fogsz megoldást, ha megkeresel bennünket.
A szék és a talaj kapcsolatát végső soron a forgószék görgői biztosítják. Akár száguldozni,gurulni szoktál székeddel, akár csak forogsz vele, a görgőkre nehezedő súly előbb-utóbb kikezdheti a mechanikájukat. Bár a legtöbb korszerű forgószék szándékosan viseli öt görgőre osztva a terhet, az asszimetrikus terhelés - például a hintázás vagy az eltérő felületek határán álló csillag - egyes görgőket jobban fog terhelni, mint másokat, így érdemes időről időre ellenőrizni ezeket az alkatrészeket is.
Ha azt veszed észre, hogy irodai széked görgője nehezen forog, valamilyen szennyeződés lehet az oka. Ha kitisztítás után is tanácstalan vagy, keress bennünket, mert lehet, hogy a megkopott alkatrész cserére szorul.
Amennyiben speciális, antisztatikus görgőket keresel, kínálatunkban azt is megtalálod!
Sokszor megesik, hogy nem magának a görgőnek van hibája, hanem a felületben keletkezik kár, amin használjuk. Az ilyen esetek többségében nem a megfelelő görgő van irodai forgószékeden: külön ajánlunk parkettára illetve szövetes felületekre való görgőket, melyek nem tesznek kárt irodádban vagy lakásodban. A görgők cseréjét gyorsan és szakszerűen meg tudjuk oldalni!

Keress minket bátran: 06-1-272-0480

Görgők
Szakértőink írták:

"A görgők szerepe a szék és a talaj közötti mozgékony kapcsolatot biztosítani. A padlófelülethez való optimális illeszkedés szerint normál- és parketta-görgőket lehet megkülönböztetni. A normál, kemény futófelületű görgők végső soron bármilyen felületen használhatók, de ajánlottan inkább csak szőnyegre, padlószőnyegre, linóleumra, azaz lágyabb felületekre. Kemény felületen ezek zajosabbak, hamarabb kopnak és idővel lekoptatják például a laminált parketta felszínét. Az úgynevezett ’parkettagörgők’ gumírozott futófelülettel vannak ellátva, így parkettára, kerámia lapokra, és egyéb kemény felületekre ezek ajánlottak, mert csendesen gördülnek és kímélik a padlót. A különböző típusú padlókhoz a megfelelő futófelületű görgők helyes megválasztásával jelentősen megnövelheted mind a görgők, mind a padlózat élettartamát. Vedd figyelembe, hogy a kereskedelemben több féle csappal (tengellyel) rendelkező görgő van forgalomban! Ha cserélni szeretnéd széked görgőit, mérd meg, hogy a jelenlegi görgőknek milyen átmérőjű a csapja, vagy vigyél magaddal egyet közülük a vásárláshoz! (A leggyakoribb a 10 és 11 mm-es.)"

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?