FŐOLDAL

GÁZLIFTEK SZERVIZELÉSE ÉS CSERÉJE


Szék gázlift, gázlift javítás székszervíz szolgáltatásunk segítségével!

Gyakori probléma a gázliftek meghibásodása az irodai forgószékek esetében. A gázliftek felelősek a szék ülőmagasságának beállításáért. Amennyiben mechanikai sérülést szenvednek, vagy távozik belőlük a gáz, a cseréjük elkerülhetetlenné válik. Gyakran jelentkezik a gázlift hibája folyamatként: a szerkezetből kiszökő gáz hiánya miatt a mechanika kevésbé képes a beállított magasság megtartására, a székben ülő súlya miatt folyamatosan veszít a beállított értékből, és újra meg újra - egyre sűrűbben - kell magasság-állítást végezni.
Sokan keresik a gizliftet gázrugóként vagy egyszerűen csak patronként, gázpartonként, magasságállítóként. Ezek mind-mind egy alkatrészt jelentenek, amit gyárilag ütnek össze, elemeire nem bontható, a gáz bennük utólag már nem pótolható. Az Irodabutikban többféle gázlifttel is a rendelkezésedre állunk. A normál magasságú darabok mellett külön főnöki székekhez készült gázliftjeink is vannak, valamint magasított konstrukcióban is tudjuk adni a cserealkatrészt.

Keress minket bátran: 06-1-272-0480


Hibás gázlifted - mivel a benne található gáz miatt veszélyes hulladéknak minősül - ingyenesen átvesszük és az előírásoknak megfelelően ártalmatlanítjuk, hogy a környezetet tovább ne terhelje.

Gázlift

Ezért NE próbálkozz otthon gázlift javításával:

Az alábbi képen szereplő gázlift tulajdonosa előbb az elszökött gázt próbálta meg pótolni (azt nem árulta el, hogy hogyan), majd miután ez nem sikerült, szétszerelte a hengert és a dugattyút, és profi kádár módjára apró dongákból összerakott fa toldalékot szerkesztett. Az eredmény: rövid idő alatt tönkretette a szék alaplapját és csillagját is. Pedig csak egy új gázliftet kellett volna vennie...

Gázlift

Szakértőink írták:

"A forgószékek ülésmagasságát a lábkereszt és az ülés közötti légmechanikai (pneumatikus) elem, a gázlift biztosítja, ami egyben a szék forgótengelye is. Különböző méretű gázliftek találhatók a különböző szerkezetű és méretű forgószékekben. A normál gázliftek lökethossza 80-130 mm közötti, ami azt jelenti, hogy a szék magassága az alsó és felső pozícióban, azaz leeresztett és felengedett gázliftnél ennyivel különbözik. A gázliftet a székek többségénél az ülőlap alatt, jobb oldalon lévő kar felhúzásával lehet működtetni. A jó minőségű gázlift ismérve, hogy könnyen jár, könnyen állítható, továbbá komfortos rugózást biztosít, ezzel is oldva a hosszantartó ülőmunka során az izmokban kialakuló merevséget (emiatt gázrugónak is nevezik)."

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?