SZÉKSZERVIZ

Az Irodabutik szívesen segít akár egyszeri (eseti) szervizeléssel, akár folyamatos, átalánydíjas székkarbantartással. Keress bennünket bártan, biztosan van igényeidnek megfelelő megoldásunk! Számunk: 06-1-272-0480ESETI
SZÉKSZERviz


Problémád támadt székeddel? Elrepedt? Eltörött? Leereszt a gázlift? Kicsorbult egy görgő?

Hívj bennünket bátran, gyorsan és hatékonyan orvosoljuk a felmerült vészhelyzetet akár otthonodban, akár székszrvizünkben.Figyelem: üzletünkben csak előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni székedet! A javítás kb. 15 percet vesz igénybe, ezt a helyszínen megvárhatod.Telefonos egyeztetés:

06-1-272-0480

ÁTALÁNYDÍJAS
KARBANTARTÁS


Szeretnéd az irodaszékekkel kapcsolatos összes költséget kézben tartani? Köss éves keretszerződést!

Ennek során rendszeresen, negyedévente átvizsgáljuk az irodaszékeidet. Ha időközben meghibásodást észleltek, akkor 72 órán belül javítjuk. Töltsd le ajánlatunkat itt!Átalánydíjas karbantartási szolgáltatásunk legfőbb feladata annak magakadályozása, hogy a szék idő előtt tönkremenjen. Így mindig időben (negyedévente) elvégezzük a rendszeres karbantartási feladatokat. Ezzel segítünk elkerülni a komolyabb meghibásodásokat.

ÖT ELŐNY


1. Meglévő irodaszékek átvizsgálása, állapotfelvétele
2. Feltárt hibák díjmentes javítása
3. Karbantartási feladatok elvégzése
4. Javításhoz felhasznált alkatrészek elszámolása
5. Negyedévente egyszeri számlázás

Többet szeretnél tudni arról, mivel foglalkozik székszervizünk?


Miért ne próbálkozz szék javításával házilag?


Nem akarjuk letörni a kreativitásod, de érdemes a hibás székek javítását szakemberre bíznod. Az otthoni székjavítás ma már nem lehetséges. Miért?

Mert speciális szerszámokra van szükség hozzá. Hosszú évek tapasztalatával bizton kijelenthetjük, hogy a gázliftet a csillagból kiütni erre tervezett eszköz nélkül csak a szerkezetek sérülésével lehet. Ugyanígy az ülőlapból sem lehet a gázlift kivenni, mivel azt a gravitáció (testünk súlya) nyomta össze az évek-hónapok alatt, és házi eszközökkel nem lehet olyan fogást találni sem az alaplapon, sem a gázlift tengelyén, hogy azok biztonsággal szétválaszthatóak legyenek. A törött alkatrészeket sem tudod javítani, ragasztani, mert ha az anyag a terhelés következtében gyári állapotát megváltoztatva megrepedt vagy eltörött, azt semmilyen ragasztó sem fogja tartósan egyben összefogni.

Ne pazarold az időd arra, hogy otthon próbálod megjavítani forgószéked. Mi segítünk! Egyszeri, alkalmi javítás során az alkatrészek ára és a kiszállás (Budapest területén 3.900 Ft + ÁFA) kerül számlázásra, maga a javítás ingyenes!
Amennyiben behozod szaküzletünkbe a javításra szoruló széket, csak az alkatrész árát számoljuk fel, további költséged nem lesz székeddel!Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?