SZÁLLÍTÁS, ÖSSZESZERELÉS

Lehetőséged van megrendelt árudat üzletünkben (1131 BP, Béke utca 105.) nyitva tartási időben (hétköznapokon 10-18 óra között) átvenni. Rendelésedet követően külön értesítünk, ha terméked megérkezett hozzánk.

Budapesti és vidéki házhozszállítás esetén a székek terméklapján láthatod a pontos szállítási költséget.
A rendelt darabszámtól függetlenül csak egy szállítási költséget számítunk fel, valamint nettó 50.000 Ft kosárérték felett ingyenes a kiszállítás!
Amennyiben rendelésedhez utánvétes fizetési módot választasz, annak díja 1.500 Ft + ÁFA. A rendelt árukat a szállítási költségen belül a cím földszinti kapujáig tudjuk szállítani, emeletre szállítás esetén külön telefonos egyeztetést kérünk.

Székeink összeszerelési költségét azok terméklapjain láthatod. A vásárlási folyamat során választhatsz, hogy termékedet összeszerelve kéred-e vagy sem. Nettó 50.000 Ft feletti termék vagy kosárérték felett minden megrendelt széket ingyenesen szerelünk össze, ha szeretnéd!

További feltételeink:
Eladó vállalja, hogy ha az áru raktáron van, akkor a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül feladja a megrendelőnek. Ha az áru (ideiglenes hiánya miatt) nincs raktáron, 50% előleg készpénzben való befizetése vagy átutalása ellenében eladó a megrendelést elfogadottnak tekinti, és 30 napon belül teljesít.
A vételár még hátralékos részének kiegyenlítése a kiszállításkor utánvéttel történik.
Amennyiben a szállítás nem a vevő hibájából hiúsul meg vagy eladó késedelmesen teljesít (vis maior esetét kivéve), eladó a Ptk. szerinti késedelmi kamatot fizet vevőnek az előleg átvételétől annak visszafizetéséig vagy az áru eredeti szállítási határidejétől leszállításáig terjedő minden napra.

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?